Rendszerüzenet
Easternhardtimes.hu
0

Vásárlói információk

Megrendelés

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik a törvényes jogaid. A vásárlás előtt gondosan olvasd el az itt foglaltakat!

Bevezető

Az alábbi Általános Vásárlási Feltételek - a továbbiakban: Feltételek – a Sinus Trade Kft (4024 Debrecen, Simonffy utca 2., 09-09-014547, (továbbiakban Eladó) által a www.easternhardtimes.hu webshopban (továbbiakban webshop) forgalmazott termékek megrendelésére vonatkozó általános feltételeket határozzák meg. Annak érdekében, hogy a webshopban található termékek megrendelésekor tisztában legyél a megrendelésre és szállításra vonatkozó feltételekkel, kérjük, gondosan olvasd el az alábbiakat. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk az easternhardtimes@gmail.com e-mail címre.

A jelen Feltételek tartalmazzák a megrendelés szabályait, a Vevő és az Eladó között létrejövő szerződés alapvető rendelkezéseit. A jelen Feltételek határozzák meg továbbá az Eladó, mint a www.easternhardtimes.hu webshopot üzemeltető cég, webshop üzemeltetésével kapcsolatos felelősségét.

A Vevő a webshopban megjelenő megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve - változtatás nélkül - kötelezőnek ismeri el jelen Feltételeket.

Az Eladó jogosult a jelen Feltételekben rögzített általános feltételektől eltérő kikötéseket az adás-vételi vagy szállítási szerződésben érvényesíteni. Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a jelen Feltételeket (a termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetőségek, beszerzési feltételek, árak változása, árfolyamingadozás vagy bármely más okból) bármikor, a Vevőnek küldött értesítés nélkül módosítsa. A termékek szállítása a megrendelés időpontjában hatályos Feltételek szerint történik. Ezért arra kérünk, a megrendelés elküldése előtt akkor is olvasd el a jelen Feltételeket, ha azt korábbiakban már olvastad. A Feltételeket hatályos verziójat mindig megtalálod a www.easternhardtimes.hu weboldalon.

A szerződés létrejötte:

Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között, a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését az Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt Termék nincs készletében.