Rendszerüzenet
Easternhardtimes.hu
0

Ár

0 HUF - 53 999 HUF

Fizetési módok

Árak, termékinformációk, fizetési módok:

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az Eladó az árak - Vevőknek küldött előzetes értesítés nélküli - megváltoztatásának jogát fenntartja. A Vevők a megrendelőlap elküldése után, az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő árakon vásárolhatják meg a megrendelőlapon feltüntetett termékeket. A vásárlásról szóló automatikus értesítés nem azonos a megrendelés visszaigazolásával.

Akciós árak esetében az akció egy meghatározott ideig, de legfeljebb egy meghatározott készlet erejéig tart (amely készlet az akció záró időpontját megelőzően is kimerülhet). A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze és akciós termékeinkre nem érvényesek. Az akciós termékeinket minden esetben megkülönböztetetten jelöljük az adatlapján.

Amennyiben kiszállítást választasz akkor a megrendelés visszaigazoláson külön tételként feltüntetjük ha van plusz kiszállítási költség. A fizetési folyamat során a Vevő számára jól látható helyen fel vannak tüntetve a termék kiszállításának költségei is, amely költséget abban az esetben kell Vevőnek megfizetni, amennyiben Vevő igényli a házhoz szállítást. Más esetben a kiszállítás a www.easternhardtimes.hu oldal "Szállítási feltételek" menüpontjánál feltüntetett árakon történik.

A termékek árának kifizetési módja előre utalás, vagy kiszállításkor utánvét. Az utánvét az jelenti, hogy a termékek árának, illetve a házhoz szállítás díjának kifizetése készpénzfizetéssel, a Termék átvételekor esedékes. Az átadásra a termék árának megfizetése után kerül sor, az utánvétes ellenérték beszedésnek külön díja van.

Az Eladó a termék tulajdonjogát mindaddig teljes egészében fenntartja, amíg a Vevő a vételár teljes összegét (beleértve az ÁFA-t is) valamint a házhoz szállítási díjat hiánytalanul meg nem fizette, tehát a tulajdonjog a Vevőre a vételár és a házhoz szállítási díj hiánytalan megfizetése után érvényesül.

A tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól!